Kija Kockar u Vegasu sa Vojinom Ražnatovićem!

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2021, 10:46

Kija Kockar u Vegasu sa Vojinom Ražnatovićem!

Kija Kockar u Vegasu sa Vojinom Ražnatovićem! Iako je pokušao da se "kamuflira", Kija nije krila u čijem je društvu, pa je i označila Arkanovog sina na snimku...

Pevačica Kristina Kija Kockar trenutno je u Las Vegasu odakle se oglasila sa footgrafijama, a u njenom društvu je Vojin Ražnatović.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila stori na kojem je pokazala kako njih dvoje uživaju pored bazena.

Dok je snimala, Vojin je gledao u svoj telefon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a na sebi je imao i naočare za sunce kao i kačket.

Iako je pokušao da se "kamuflira", Kija nije krila u čijem je društvu, te ga je i označila na snimku.

Osim njega, ona je pokazala i svoju guzu, ali i noge u bikiniju. Da li između njih postoji nešto više, ostaje da saznamo, ali se vidi na osnovu osmeha da je uživanje obostrano.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.