KINEZ: ZNAM DA MI JE DETE ISKORIŠĆENO!

Izvor: Kurir, 13.Maj.2011, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KINEZ: ZNAM DA MI JE DETE ISKORIŠĆENO!

Zloupotrebljen. Ispred kuće porodice P. s Ledina, u kojoj živi i kineska porodica čiji je sin trenutno najpoznatija beba u Srbiji mali Kinez Luka, koga je Ana Nikolić predstavila kao Japanca Mikija, sreli smo oca dečaka.

Zloupotrebljen.

Ispred kuće porodice P. s Ledina, u kojoj živi i kineska porodica čiji je sin trenutno najpoznatija beba u Srbiji mali Kinez Luka, koga je Ana Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predstavila kao Japanca Mikija, sreli smo oca dečaka. On se tek vratio s posla u novobeogradskom Bloku 70 i kad smo mu prišli, želeo je da nas sasluša, međutim, kad je čuo da smo novinari, vidno se uznemirio i pokušao je da prekine razgovor.

- Ne sme prica, ne sme - ponavljao je uporno. Upitali smo ga da li je video svog sina u novinama, na šta je klimnuo glavom i rekao ulazeći u dvorište:

- Video, video, ali nece prica.

- Da li znate da vam je dete iskorišćeno u marketinške svrhe, zloupotrebljeno? - bili smo uporni.

- Znam, znam, nece prica - rekao je i ušao u kuću.

Ekipa Kurira je tada krenula prema redakciji, kad nas je u ulici sreo Z. P., suprug žene koja čuva mališana, a koji nas je napao, o čemu ste imali priliku da čitate u jučerašnjem broju.

Dadilja sakrila dečaka od naše ekipe!

Pola sata pre napada Z. P. na našu ekipu popričali smo s njegovom suprugom M. P. Pored nje je bio dečak koji neodoljivo podseća na „Aninog Japanca“. Kad smo joj rekli da smo iz Kurira, odvela je dečaka u sobu, očito da bi sprečila fotografisanje.

- Od koga ste vi to saznali? - pitala nas je.

- Od komšija - odgovorili smo.

- Nemam nameru da dajem izjave. Ne znam odakle vam pravo da dođete - ponavljala je, ali nije demantovala naše navode. Zamolili smo je da porazgovaramo s Lukinim roditeljima.

- Ne možete da dođete do njih, nemojte ni pokušavati - bila je kategorična, pa je zatim dodala da oni nisu u Srbiji, iako smo se mi kasnije uverili da jesu!

ANINO LUPETANJE

Koliko na kraju dečak ostaje kod nje?


10. maj, Stori: Budući da će kod nas ostati dugo, možda nekoliko godina ili zauvek, nadam se da će ga naučiti da govori srpski jezik.

12. maj, Alo: Prema zakonu, deca mogu da borave u našoj zemlji na ovakav način tri meseca, pa se ta dozvola obnavlja. Uskoro će u Beograd doći njegovi roditelji, tako da, ako budu izrazili želju, uradićemo set zajedničkih fotografija.

12. maj, Press: Ja sam malog Išamara uzela na čuvanje i već za mesec dana roditelji dolaze po njega.

12. maj, Skandal: Pošto se stanje u Japanu još ne popravlja, nemoguće je u ovom trenutku reći dokad će to biti.

Jesi li staratelj, hranitelj ili dadilja?

12. maj, Skandal: Nisam ga usvojila, ja sam njegov staratelj.

10. maj, Stori: Jeste li mu trenutno zvanično staratelj ili hranitelj?

Zapravo i jedno i drugo, budući da se on nalazi u hraniteljskoj porodici, u kojoj sam mu ja staratelj.

12. maj, Press: Ja nisam njegov zvanični staratelj i ne želim da usvojim dete, jer on ima žive i zdrave roditelje.

12. maj, Alo: Ja nisam zvanično staratelj malog Taikija iz razloga što su mu, hvala bogu, roditelji živi i zdravi, ali oni zbog opšte poznate situacije nisu u stanju da brinu o njemu.

A da probaš na kineskom?

10. maj, Stori: Moja porodica i ja obraćamo mu se na srpskom, ali on još nije progovorio.

12. maj, Skandal: Uglavnom mu se obraćam na engleskom, neću dodatno da ga zbunjujem srpskim.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić ostala bez malog Japanca/Kineza: Roditelji uzeli dete zbog medijskog haosa?!

Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2011

Nakon što su videli kakvu je medijsku pompu izazvalo davanje njihovog dečaka na staranje u Beograd, roditelji Japanca Išimarua Masahiroa Taikija odlučili su da ga oduzmu pevačici Ani Nikolić. Naime, Japanci nisu ni slutili da će njihov mali dečak danima puniti naslovne strane svih medija i pokajali...

Nastavak na Scandal.rs...

Kako je Anin mali usvojeni Japanac postao Kinez sa Altine

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2011

Roditelji jednoipogodišnjeg Japanca, Išimarua Masahiroa Taikija, o kome je trebalo da se stara Ana Nikolić su bili užasnuti kada su videli kakva se pompa digla u vezi sa njihovim detetom, te su odlučili da vrate sina. Pevačica je htela da pomogne jer je biološka porodica malog Japanca na ivici...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.