Jelena Rozga nastupa u superfinalu X Faktora!

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga nastupa u superfinalu X Faktora!

U nedelju, od 21 sat na Prvoj TV uživo iz Komabank Arene za pobedu i titulu nove muzičke zvezde boriće se šestoro superfinalista: Bend 9 Control, Magdalena Bogić, Iva Ćurić, Amel Ćurić, Bobi Mojsovski i Highway trio.
Osim titule X Factor zvezde, najveći miljenik gledalaca osvojiće i novčanu nagradu od 20.000 evra.

Pored svetske muzičke zvezde Džejmsa Artura, pred publikom će nastupiti i specijalni gosti.
Pripreme za poslednju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << supefinalnu uživo emisiju uveliko su u toku, a kako saznajemo, u superfinalu, u revijanom delu, nastupiće i jedna od najpopularnijih pevačica regiona Jelena Rozga. Ova poznata pevačica u superfinalnoj večeri publici u celom regionu premijerno će predstaviti novu pesmu simboličnog naziva “Kraljica”.

“Radujem se sto će pesma ‘Kraljica’ premijerno televizijsko izvođenje imati u superfinalnoj večeri najpopularnijeg pevačkog takmičenja u regionu i to baš u Kombank Areni, pred brojnom publikom. Nisam propustila skoro nijednu emisiju ovog šoua i drago mi je sto ću biti jedan mali deo nedeljnog spektakla. Pesmu koju ću izvesti potpisuju moji dugogodišnji saradnici Tonči i Vjekoslava Huljić i sigurno je da će sve žene ovo leto plesati i uživati poput pravih kraljica“, kaže Jelena.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Rozga nastupa u superfinalu X Faktora!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Osim titule X Factor zvezde, najveći miljenik gledalaca osvojiće i novčanu nagradu od 20.000 evra...Pored svetske muzičke zvezde Džejmsa Artura, pred publikom će nastupiti i specijalni gosti...Pripreme za poslednju, supefinalnu uživo emisiju uveliko su u toku, a kako saznajemo, u superfinalu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.