Ivana Kukrić Biografija

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Kukrić Biografija

Ivana Kukrić je rođena 1980. godine u Beogradu. Ona je model i ima visinu od 177cm, braon oči i braon kosu. Ivana živi u Americi, gde se bavi modelingom, a sestra joj je Ana Kukrić, takođe manekenka i model.

Ivana je poznata svetska manekenka i učestvovala je u mnogim revijama. Trenutno se više posvetila poslu modela i snimanju reklama jer joj je to manje naporno, a i više joj se dopada taj način rada. Uradila je reklamu za Sony >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << playstation, slikala se za muški magazin FHM i uradila editorijal za donji veš marke C&A. Za američko izdanje časopisa Maxim takođe je uradila fotografije. Slike na kojima je model smatra umetnošću i u njima ne vidi ništa vulgarno.

Čuvenoj glumici Halle Berry kada je glumila u jednoj reklami za maskaru Revlon “pozajmila” je oči. Ivana snima reklame na egzotičnim turističkim destinacijama širom sveta i mnogo putuje. Često to ume da bude i iscrpljujuće, ali se maksimalno trudi zbog ljubavi prema poslu. Smatra da je u LA mnogo opuštenije živi nego u Njujorku ili Majamiju, tako da ima vremena da se posveti i svojim hobijima: džogiranju, odbojci, tenisu, ronjenju. Planira da nauči da vozi brod. Ostatak slobodnog vremena voli da provodi u kuhinji jer joj dobro ide pravljenje poslastica, pa se trudi da nauči što više.

Ivana Kukrić

Izvor i foto: WP, tracevi-magazin.com

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.