Goran Bregović doveden s brda

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bregović doveden s brda

- Kada smo ga angažovali, Brega je mogao samo da sanja da svira u bendu kao što je "Bijelo dugme" – kaže nekadašnji pevač ovog sarajevskog benda Željko Bebek.

Bebek je dao intervjuu za emisiju "Portret", koja će biti prikazana sutra na televiziji CMC.U razgovoru za ovu televiziju Bebek detaljno objašnjava kako je Bregović postao član grupe.- Onda smo postali zadovoljni kada smo uzeli bas-gitaristu s obronaka Trebevića, bio je to Goran Bregović. Uvek smo govorili da smo ga >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << s brda doveli u centar grada, takav bend je on tada mogao samo da sanja – kaže Bebek.On je govorio i o nastupu benda pred Titom.- Prespavali smo u HNK iz sigurnosnih razloga, izveli nekoliko pesama i Tito je samo odmahnuo rukom. Posle toga smo išli na radne akcije, pa sad vi sami procenite – rekao je Bebek.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.