“Dipeš mod” stigao u Beograd! VIDEO

Izvor: Poznati.info, 19.Maj.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dipeš mod” stigao u Beograd! VIDEO

Momci iz benda “Dipeš mod” sleteli su na aerodrom “Nikola Tesla” privatnim letom, nonšalantno izašli na VIP izlaz i uputili se u hotel “Metropol”.

“Dipeš mod” sleteo je u Beograd malo pre pet časova privatnim letom. Na aerodromu “Nikola Tesla” sačekalo ih je tri kombija.

Momci, kao da nisu svesni svoje popularnosti, opušteno su izašli na VIP izlaz. Dejv Gan, Martin Gor i Endi Flečer bili su obučeni u tamnu garderobu i nosili su naočare >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << za sunce. Okruženi menadžmentom, spakovali su stvari u kola i uputili se ka hotelu “Metropol” u kojem su smešteni.

Dugoočekivani koncert kultne grupe “Dipeš Mod” počinje sutra u 20 časova. Vrata na Ušću se otvaraju u 17.30, a od tada pa sve do početka spektakla, posetioce će zabavljati dve predgrupe, “Plastik Sandej” i “Grupa Beograd”.

Sastav je otkazao koncert u Istambulu, koji je trebalo da se održi u petak, 17. maja, zato što kamioni sa opremom nisu mogli da pređu bugarsko-tursku granicu zbog blokade bugarskih kamiondžija.

U Beogradu je gostovanje ove grupe bilo otkazano 2009. godine zbog bolesti pevača Dejva Gana, ali će zato sutrašnji koncert sigurno biti održan na opšte zadovoljstvo.

Bina je veličine 50 x 24 metara. Izgrađeno je jedanaest prostorija za potrebe benda. U Beograd je stiglo dvadeset kamiona opreme. Tim grupe čini sto ljudi među kojima su šminkeri, stilisti, frizeri…

U obezbeđenju će, na zahtev pevača biti samo žene.

Tri luksuzna kombija prevoziće tročlani bend po našoj prestonici. Vozači moraju da znaju engleski jezik i da voze lagano. Vizuelni identitet radi čuveni Anton Korbijn. Dejv, Martin i Endi u Beograd su doneli trideset torbi garderobe. Obezbeđeno je 100 kilograma leda i boce sa kiseonikom.

UŽIVAJTE U TIŠINI:

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Dodik presreo „Dipeš mod”! (FOTO)

Izvor: Poznati.info, 19.Maj.2013

“Dipeš mod” stigao u Beograd | Foto: Goran Srdanov..Koliko su originalni, članovi grupe su dokazali kada su zatražili od organizatora da imaju žensko obezbeđenje, baš kao nekad Gadafi. Sastav je imao nekoliko zahteva, pored određene hrane i pića, kako saznajemo, želeli su da budu okruženi...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.