Dara Bubamara: Jala i Buba su nebitni

Izvor: Tracara.com, 19.Nov.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Jala i Buba su nebitni

Nakon javnog obračuna sa Vladom Georgievim, Dara Bubamara se sprema za još jedan estradni rat. Ovog puta sa momcima sa kojima je nedavno sarađivala, bosansim reperima i producentima Bubom Corellijem i Jalom Bratom. Naime, u nedavnom intervjuu kada je dobila pitanje da je tačno da joj ovi momci više nisu simpatični, pevačica je kratko poručila da ne želi njima da se bavi. ’’Ma dosadile su svima više te jala bube, babe… Ne bih o njima mnogo pričala. Nebitni su’’, rekla je Dara >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << za Svet. Pevačica je nedavno sarađivala sa ovim reperima i to na hit pesmi Amnezija. A šta se tačno dogodilo između njih, još uvek nije poznato.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dara Bubamara žestoko udarila na Georgijeva: Vlado je klasičan luzer i pijanica!

Izvor: Press, 19.Nov.2018

Pevačica Dara Bubamara i njen kolega Vlado Georgiev nedavno su započeli "rat" u medijima, kada je folkerka rekla da je ona zaslužna za početak njegove karijere, kad joj je tokom devedesetih radio jednu pesmu, da bi potom on poručio Radojki putem društvenih mreža da je "malo,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.