BUBA DOBROSAVLJEV LETI IZ GRANDA!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUBA DOBROSAVLJEV LETI IZ GRANDA!

Superfinale za Bubu! Završetak takmičenja „Zvezde Granda“ značiće izgleda i kraj voditeljskog angažmana za Ljubinku - Bubu Dobrosavljev, koja je napravila toliko lapsusa u direktnom prenosu da Saša Popović umalo nije doživeo infarkt! Srećom, do toga nije došlo jer se na sceni nalazio još jedan voditelj - Vladimir Stanojević, koji je izvukao celu situaciju.

Superfinale za Bubu!

Završetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << takmičenja „Zvezde Granda“ značiće izgleda i kraj voditeljskog angažmana za Ljubinku - Bubu Dobrosavljev, koja je napravila toliko lapsusa u direktnom prenosu da Saša Popović umalo nije doživeo infarkt! Srećom, do toga nije došlo jer se na sceni nalazio još jedan voditelj - Vladimir Stanojević, koji je izvukao celu situaciju.

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću - otkriva Kurirov izvor koji je sve to posmatrao, i dodaje:

- Saša bi doživeo infarkt da nije bilo Vlade, koji je vadio situaciju u programu koji je išao uživo. Čak mu se Popović zahvaljivao i govorio kako mu je on tu desna ruka, jer da nije bilo njega, morao bi sam da uzme mikrofon i da vodi program .

Buba: Nemam komentar!

Sporna voditeljka nije imala komentar i delovala je prilično zabrinuto za svoj status, prvo je zanemela na nekoliko sekundi, a zatim je kratko odbrusila:

- Ja zaista neću sada to da komentarišem! Videćemo! - kazala je Buba.

Saša: Buba je bila odlična!

Direktor „Grand produkcije“ bio je pravi džentlmen, pa nije hteo da nam prizna koliko ga je Buba iznervirala tokom finalne večeri u Areni. Ipak, nije potvrdio da će joj produžiti angažman.

- Buba je bila odlična, a ko će na jesen voditi „Zvezde Granda“, to još ni mi ne znamo - rekao je Popović.

Ipak, Kurir raspolaže informacijom da se za Vladimira Stanojevića već zna i da će na jesen nastaviti saradnju sa „Grandom“ u novom projektu!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Buba Dobrosavljev leti iz "Granda"?!

Izvor: Svet, 21.Jun.2011

Završetak takmičenja "Zvezde Granda" značiće izgleda i kraj voditeljskog angažmana za Ljubinku - Bubu Dobrosavljev, koja je napravila toliko lapsusa u direktnom prenosu da Saša Popović umalo nije doživeo infarkt!

Nastavak na Svet...

Buba Dobrosavljev izletela iz Granda

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2011

Voditeljka Zvezda Granda Ljubinka Buba Dobrosavljev dobila je otkaz u produkcijskoj kući Grand, jer je tokom prenosa finala ovog šoua napravila veliki broj lapsusa zbog kojih Saša Popović umalo nije dobio infarkt. Na sreću, celu situaciju je izvukao drugi voditelj Vlada Stanojević.

Nastavak na Svet plus...

Zvezde Granda: Buba Dobrosavljev dobija otkaz!

Izvor: Poznati.info, 21.Jun.2011

Završetak takmičenja „Zvezde Granda“ značiće izgleda i kraj voditeljskog angažmana za Ljubinku – Bubu Dobrosavljev, koja je napravila toliko lapsusa u direktnom prenosu da Saša Popović umalo nije doživeo infarkt! Srećom, do toga nije došlo jer se na sceni nalazio još jedan voditelj...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.