Ana Bekuta biografija

Izvor: Poznati.info, 06.Jun.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bekuta biografija

Ana Bekuta je pevačica narodne muzike iz Srbije. Iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimljenih albuma. Ova priznata pevačica je promenila ime 1985. godine na nagovor Predraga Vukovića Vukasa jer je tada na sceni bilo mnogo Nada koje su pevale narodne pesme.

Predrag Vidović je izneo predlog jer je tada na sceni bilo mnogo Nada: Nada Mamula, Nada Topčagić, Nada Obrić i Nada Knežević. Ana Bekuta je rođena kao Nadežda Polić 6. septembra 1959. godine u malom mestu Banja kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Priboja.

1985. godine je bila važna za ovu pevačicu jer je tada objavila i prvu pesmu “Ti si mene varao” koja je izašla za PGO RTB. Iste godine grupa “Anabe” objavljuje i prvi album “Ana Bekuta”.

Ana Bekuta je samo jednom bila u braku sa Aleksandrom Savićem, a iako se nikada nije udala za Predraga Vidovića, oni su bili 10 godina u vezi. Sada živi u Beogradu i u vezi je sa Milutinom Mrkonjićem, poznatim političarem.

Ana je u svojoj karijeri snimila mnogo pesama kao što su: “Ne živim sama”, “Kumina pesma”, “Ja nisam rođena da živim sama”, “Kriv si samo ti”, “Rano moja”, “Bekrija”, “Ostavljena ja”, “Đavole”, “Veseljak”, “Tugo moja crnooka”, “A ti me izneveri”…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.