Sertić: Biznismeni se okupili dobrovoljno

Izvor: Blic, 09.Maj.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertić: Biznismeni se okupili dobrovoljno

Ministar privrede Srbije Željko Sertić izjavio je da su se danas u Gračanici dobrovoljno okupili privrednici iz centralne Srbije i sa Kosova.

 Važno je da podržimo njihove napore, kako bi zapošljavali nove radnike i podizali svoj kapacitete i dali nove dimenzije saradnje u regionu. Vlada Srbije svojom otvorenošću i posvećenošću ekonomskim reformama podržava ovakve stvari, jer predstavljaju budućnost razvoja celog regiona i svih procesa u koje smo se upustili, kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ulazak u EU“, poručio je Sertić odgovarajući na pitanja novinara u hotelu Emerald.

On je kazao da je, ipak, najvažnije da medjusobno saradjujemo u regionu da ukoliko naučimo da radimo zajedno na Balkanu, onda imamo šansu da budemo punopravni član EU.

Sertić je dodao da je cilj da se otkoče odredjeni procesi i da se napravi bolje poslovno okružeznje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.