Raste cijena bitkoina

Izvor: Capital.ba, 10.Avg.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste cijena bitkoina

KALIFORNIJA,  Cijena bitkoina će dostići nivo od 250.000 dolara, ali njegov status “sigurnog utočišta” za investitore bi mogao da sačeka malo duže nego što je planirano, navodi investitor preduzetnog kapitala Tim Drejper. U intervjuu za Jahu Fajnens, Drejper je ponovio svoje predviđanje da će bitkoin dostići 250.000 dolara do 2023. godine. Međutim, zbog trenutnih trendova, moglo bi doći do malog kašnjenja kako bi se stiglo do tog nivoa u stvarnosti. “Mislio sam da će u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << biti mnogo više konkurenata koji su zaista relevantni, ali ljudi su se konsolidovali prema bitkoinu jer je decentralizovan.” dodao je Drejper. Drejper je poznat po svom predviđanju cijene bitkoina već duže vrijeme. Trenutno, on smatra da je vremenski okvir od četiri godine dovoljan da cijena dostigne nivo od 250.000 dolara, piše cointelegraph.com, a prenosi bankar.rs. Чланак Raste cijena bitkoina се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Prognoze: Vrednost bitkoina 250.000 dolara do 2023. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2019

Vrednost bitkoina će dostići 250.000 dolara do početka 2023. godine, prognozira investitor Tim Drejper...On tvrdi da će cena bitkoina dostići nivo od 250.000 dolara, ali njegov status "sigurnog utočišta" za investitore bi mogao pričekati malo duže nego što je planirano, prenosi portal SEEbiz...Drejper...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.