Izvor: B92, 09.Jul.2010, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodata Panonka iz Sombora

Beograd -- Agencija za privatizaciju potpisala je ugovor sa preduzećem Kinđa agrar iz Kikinde o prodaji prehrambene industrije Panonka iz Sombora po ceni od 200.000 evra.

Kupac je preuzeo obavezu da u Panonku investira 4,5 miliona u naredne tri godine, navodi se u saopštenju Agencije.

Tender za prodaju 71,6 odsto kapitala Panonke je raspisan u martu ove godine, a ponudu je dostavio samo Kinđa agrar.

Tendersku dokumentaciju je otkupila i kompanija Delta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << agrar, ali je odsustala od slanja obavezujuće ponude.

Panonka zapošljava 118 radnika i ima kapacitete za proizvodnju i obradu mesa i za preradu voća i povrća. Te kapacitete nekoliko poslednjih godina ne koristi već izdaje u zakup, a jadan od većih zakupaca je Kinđa agrar.

U vlasništvu Paninke su objekti površine oko 50.000 kvadrata koji su smešteni na parceli većoj od 33 hektara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panonka prodata za 200.000 evra

Izvor: Blic, 09.Jul.2010

Agencija za privatizaciju potpisala je danas ugovor sa preduzećem "Kinđa agrar" iz Kikinde o prodaji prehrambene industrije "Panonka" iz Sombora po ceni od 200.000 evra...Kupac je preuzeo obavezu da u "Panonku" investira 4,5 miliona u naredne tri godine, navodi se u saopštenju Agencije...Tender za...

Nastavak na Blic...

Potpisan ugovor o prodaji "Panonke" iz Sombora

Izvor: S media, 09.Jul.2010

Prehrambena industrija "Panonka" iz Sombora prodata je kompaniji "Kindja Agrar" iz Kikinde za 200.000 evra, a ugovor o prodaji je zaključen danas, objavila je Agencija za privatizaciju. ..Kupac će za kapital preduzeća platiti 200.000 evra, a ugovorom je preciziran i investicioni program u iznosu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.