Izvor: B92, 30.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut protest u Jugoremediji

Zrenjanin -- Sedam otpuštenih radnika - malih akcionara zrenjaninske "Jugoremedije", okončali su danas protest i izašli iz fabričke menze.

Oni su dva dana protestovali što menadžment firme ne zakazuje vanrednu skupštinu akcionara.

Kako je saopšteno iz Udruženja akcionara, radnici su napustili menzu nakon što im je gradonačelnika Zrenjanina Goran Knežević obećao da će se založiti da Trgovinski sud u Zrenjaninu hitno odluči o Predlogu za održavanje vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skupštine akcionara "Jugoremedije".

Vanredna skupština, na kojoj je trebalo da se izabere uprava preduzeća u skladu sa vlasničkom strukturom koju je utvrdio sud, bila je zakazana za danas u prostorijama "Jugoremedije", ali je uprava preduzeća odgovorila da se skupština može održati tek 3. marta.

Udruženje je saopštilo da im je Knežević garantovao da će preduzeti mere da sud što pre, a najkasnije do 3. januara, odgovoriti na njihov predlog.

Ispred "Jugoremedije" i danas se okupilo više od 200 bivših radnika - akcionara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.