Odbačena krivična prijava protiv Bogdanova

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Maj.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačena krivična prijava protiv Bogdanova

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Ivana Bogdanova zbog dešavanja tokom incidenta sa dronom na utakmici Srbije i Albanija.

"Krivična prijava koja je bila podneta protiv Bogdanova je odbačena i predmet je dostavljen na dalje postupanje prekršajnom sudu", navodi se u informaciji tužilaštva dostavljanoj Tanjugu.

Protiv Bogdanova se vodio predistražni >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << postupak za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, ali je utvrdjeno da krivično delo nije izvršeno već eventualno prekršaj.

Povodom istog dogadjaja Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog Višem sudu u Beogradu protiv Nenada Ilića za isto krivično delo. Protiv njega je postupak još u toku.

Ivan Bogdanov postao je poznat celoj Srbiji kao predvodnik navijača koji su prekinuli fudbalsku utakmicu Italija - Srbija u Genovi 2010. godine, zbog čega je u Italiji osudjen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom ubrzo deportovan u Srbiju.

On je bio medju navijačima koji su posle incidenta sa dronom tokom utakmice Srbija – Albanija uleteli na stadion.

Ranije je takodje bio osudjivan zbog incidenata na sportskim priredbama, ali mu nikada nije izrečena mera zabrane prilaska stadionu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UTAKMICA SRBIJA-ALBANIJA: Odbačena krivična prijava protiv Ivana Bogdanova

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv jednog od vođa navijača "Crvene Zvezde" Ivana Bogdanova, koja je bila podneta zbog incidenta na utakmici Srbija Albanija, kada su albanski navijači na Partizanovom stadion pustili dron sa zastavom velike Albanije..."Krivična...

Nastavak na Kurir...

Odbačena krivična protiv Bogdanova

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2015

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Ivana Bogdanova zbog dešavanja tokom incidenta sa dronom na utakmici Srbije i Albanija..."Krivična prijava koja je bila podneta protiv Bogdanova je odbačena i predmet je dostavljen na dalje postupanje prekršajnom sudu", navodi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.