Izvor: RTS, 17.Apr.2023, 21:34

Поклони за бебе рођене на Ускрс у породилиштима на KиМ

Хуманитарна организација "Српска солидарност", мајкама беба рођених на Ускрс на Kосову и Метохији даривала је новчане донације и пригодне поклоне у породииштима у Пасјану, Грачаници и Kосовској Митровици.
Пета је годину за редом како "Српска солидарност" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << организује акцију "Васкрсло Косово и Метохија", а чланови ове организације обишли су најпре породилиште у Пасјану код Гњилана.
У том и породилиштима у Грачаници и Kосовској Митровици уручене су новчане донације и поклони мајкама 19 беба на Kосову и Метохији, рођених у дане Ускрса.
"Циљ ове акције је да помогнемо наш српски народ, на најрадоснији празник и укажемо на то да је највећи природни прираштај по глави становника у Србији на Kосову и Метохији", рекао је Бранко Антић из "Српске солидарности".
Од почетка године до данас у породилишту у Пасјану рођено је 37, Грачаници 79 а у Kосовској Митровици 155 беба.
Донатори у овој акцији били су људи добре воље, друштвено одговорне компаније и чланови хуманитарне организације, окупљени под мотом: "Наше мало је некоме много".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.