Izvor: RTS, 18.Jun.2023, 10:46

Немањи Влашковићу одређен притвор од 30 дана

Немањи Влашковићу основни суд у јужном делу Митровице одредио меру притвора од месец дана и упућен је у затвор у Грдовцу код Подујева, пренео је РТС-у адвокат Предраг Миљковић, бранилац ухапшеног.
Тужилаштво Влашковића терети за изазивање расне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и верске мржње, уништење имовине и кривично дело хулиганизма.
Немања Влашковић је ухпашен у петак.
Његов бранилац, адвокат Предраг Миљковић изјавио је да његов брањеник није нападао новинаре 29. маја у Лепосавићу, истичући да поседује доказ за то.
Министар унутрашњих послова у Приштини Ђељаљ Свећља објавио је вест о хапшењу и фотографију на којој се види особа са капуљачом и затамњеним наочарима у групи људи која протестује, тврдећи да је Немања Влашковић.
Миљковић одбацује наводе и објаве Ђељаља Свећље и додаје да та особа није Немања Влашковић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.