Izvor: RTS, 10.Dec.2023, 07:07

Магловито недељно јутро, у Војводини и Подрињу наранџасти метеоаларм

Маглу је условио висок ваздушни притисак и време без ветра, утицај антициклона слаби па ће се пред јутро подићи магла. Већ ујутру у Војводини и Подрињу киша ће се понегде ледити при тлу, па ће бити на снази наранџасти метео-аларм. Поподне у целој земљи киша, а у брдско-планинским >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пределима снег. Већ крајем дана на северу се очекује престанак падавина. Још сутра свеже у Србији. Ујутру од -5, а током дана највише шест степени. У Београду киша повремено, а температура до 5 степени.
У недељу претежно облачно. Ујутру и пре подне на северу и западу са кишом која се рано ујутру на северозападу и западу локално може и ледити при тлу, а понегде и са краткотрајном суснежицом или снегом. После подне у целој земљи са кишом, а у брдско планинским пределима са снегом.

Крајем дана и увече престанак падавина и разведравање и то прво на северу. Ветар слаб и умерен, пре подне југоисточни, после подне у скретању на југозападни и западни Најнижа температура од -5 до 1, а највиша дневна од 2 до шест степена. 
Првог дана радне недеље умерено облачно и топлије, у другом делу дана местимично са краткотрајном кишом. Ветар слаб до умерен, јужних праваца. Најнижа температура од -2 до три, а највиша од седам до 11. 
У уторак умерено облачно, увече и ноћу на севру местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, јужних праваца.Најнижа температура од -1 до шест, а највиша од 9 до 15. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.