Izvor: RTS, 08.Jul.2023, 19:49

Срушио се авион код Лос Анђелеса, шесторо мртвих

Шест људи је погинуло након што се мали авион срушио и изгорео у пољу у близини аеродрома у Лос Анђелесу, саопштиле су власти.
Пословни авион Цесна Ц550, летео је из Лас Вегаса и срушио се у близини аеродрома Френч Вели, око 130 километара јужно од >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Лос Анђелеса, наводи се у саопштењу Федералне управе за ваздухопловство.
Детаљи о путницима нису одмах били доступни.
На снимку из ваздуха објављених у локалним медијима виде се запаљени делови летелице.
Радарски подаци са сајта за праћење летова Флајт авер показују само један пословни авион који је путовао из Лас Вегаса за Френч вели.
Тај авион је једном кружио у близини поља пре него што се срушио.
Шерифова канцеларија у округу Риверсајд, где се налази аеродром, саопштила је да су званичници који су реаговали на несрећу лоцирали летелицу у потпуности захваћену пламеном у пољу и да је шест путника проглашено мртвим на лицу места.
Национални одбор за безбедност саобраћаја ће истражити несрећу, наводи се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.