Izvor: RTS, 08.Jul.2023, 18:31

Снимак хапшења четири особе због тешког убиства у Земуну

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ефикасном акцијом ухапсили су Г. М. (1997), Д. К. (1996), И.Г. (1990) и З.Ј. (1997) који се сумњиче да су извршили кривично дело тешко убиство над тридесетогодишњим мушкарцем 21. јуна ове >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << године у Земуну, саопштио је МУП.
Како се наводи, они се сумњиче да су у више наврата пратили и опесрвирали тридесетогодишњег мушкарца, а 21. јуна осумњичени Г. М. се маскирао у достављача хране, пришао мотором до жртве и из ватреног оружја у њега испалио више метака, усмртивши га.

У току је даљи рад полиције.
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић припадницима Полицијске управе за град Београд честитао је на акцији и истакао да су захваљујући њиховом преданом и професионалном раду сва убиства почињена од почетка године у Србији расветљена.
"Захваљујући вашој упорности и знању, преданом и ангажованом раду, Београд је сигуран и безбедан град. Поруке вашег рада су јасне и недвосмислене не постоји злочин који ће проћи не кажњено и свакога онога ко почини кривично дело стићи ће правда“, поручио је Гашић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.