Izvor: RTS, 24.Jun.2023, 21:50

Београдски дани породице – Шапић: Морамо да чувамо једни друге

У центру Београда почели су "Дани породице". Градоначелник Александар Шапић је на отварању манифестације поручио да је породица нуклеус свега. Патријарх српски Порфирије је за РТС поручио да је породица најзначајнији облик заједнице за друштво, народ и државу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У центру Београда одржава се манифестација "Дани породице". Програм је подељен у 15 тематских зона распоређених од Теразијске чесме до Калемегдана. Због одржавања манифестације измењене су трасе појединих линија у центру престонице.
На Тргу републике је предвиђена концертна зона и ту ће, како су најавиле градске власти, бити наступи поп и рок музичара, као и хорова, а у Кнез Михаиловој улици посетиоци ће моћи да обиђу штандове туристичких организација Србије и Републике Српске.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.