Izvor: RTS, 04.Jun.2023, 20:00

Брнабићева поручује да је спремна да поднесе оставку, председник Вучић позван у четвртак на седницу Владе

Председница Владе Ана Брнабић позвала је председника Александра Вучића да присуствује наредној седници Владе у четвртак. Како преносе београдски медији, претходног дана ће се састати премијерка и председник да размотре теме које ће бити на седници, а спекулише >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << се да може бити речи о расписивању избора, сменама у Влади или њеној реконструкцији.
Премијерка Ана Брнабић претходно је поручила да је у сваком тренутку спремна да поднесе оставку на место председнице Владе.

"С обзиром на писања тајкунских медија, само да буде јасно - у сваком тренутку сам спремна да, као председница Владе, поднесем оставку и то председник Александар Вучић зна и, за сада, одбија. Можда се предомисли", написала је Ана Брнабић на Твитеру.
Премијерка је додала да није против избора.
"Желите изборе - никакав проблем, увек смо за изборе. Ја свакако остајем одана Србији и председнику Вучићу", поручила је Брнабићева.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.