Остало је још два дана до почетка Конференције „Бизнис приче“

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Apr.2023, 10:18

Остало је још два дана до почетка Конференције „Бизнис приче“

Конференција – Бизнис приче одржаће се 5. и 6. априла 2023. у Конгресном центру Мастер у Новом Саду. Фото: Бизнис приче Конференција „Бизнис приче“ обухватиће низ предавања, панела и вођених разговора. E-Commerce, вештачка интелигенција и предузетништво, само су неке од тема о којима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће се говорити. Теме предавања на конференцији су разнолике, а неки од потврђених говорника су Владимир Ђукановић (Филозоф са Wall Street-а), Ајдин Брковић (Monetize ad), Бранко Бабић (Phi Academy/Предузетник године), Драган Војводић (Sendler), Милена Ђуричић (Videomite), Милан Мандарић (Sanmina), Немања Антић (Military shop) и многи други.
Умрежавање, креативно размишљање и доношење одлука биће на врху дневног реда и то кроз дискусије и радионице са стручњацима. Учеснике очекује преко 20 предавача, 600 предузетника из региона и неколико networking радионица.
Конференција је намењена свима који желе да науче нешто ново о бизнису као и да се повежу са потенцијалним партнерима или клијентима. Најуспешнији предузетници у региону делиће свој рецепт за успех и говорити о томе како су направили бизнис, са којим изазовима су се сусретали и како су пребродилли кризна времена. Један од циљева конференције је умрежавање успешних предузетника, као и свих оних који су заинтересовани за развој сопственог бизниса и повезивање са потенцијалним партнерима и клијентима.
Више информација о предстојећој конференцији можете пронаћи на wеb страници, Facebook страници, Instagram страници и LinkedIn пословној мрежи.

Na ovogodišnjoj konferenciji „Build it first“ očekuje se više od 200 učesnika (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Остало је још два дана до почетка Конференције „Бизнис приче“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.