Protesti zbog gašenja programa NTV

Izvor: Blic, 21.Avg.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti zbog gašenja programa NTV

Ispred Niške televizije (NTV) jutros je protestovala grupa Nišlija jer je ovo poslednji dan u kome će gradska televizija emitovati program u normalnom radnom vremenu.

Iako je propala prodaja NTV u prvom krugu, uplaćene su otpremnine iz socijalnog programa za 75 zaposlenih, koji potpisali rešenje o prestanku radnog odnosa. Građanima Niša nije jasno zašto se žurilo da isplatom otpremnina, jer je kranji rok za privatizaciju medija 31. oktobar.

Udruženje predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skupštine stanara, predvođeno profesorom Đokicom Jovanovićem, najavljuje proteste ispred NTV kako bi se Nišlije izborile da se privatizacija obustavi i da niška gradska televizija postane regionalni javni servis.

U poslednjem jutarnjem programu NTV-a veliki broj Nišlija je zvao telefonom da protestvuje zbog gašenja. Jednu od najemotivnijih poruka poslao je gledalac koji je od voditelja zatražio da ćute 10 sekundi. Jedan Nišlija je jutros novinarima NTV poslao crni šampanjac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.