Izvor: B92, 09.Jul.2010, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piknik u zoo vrtu

Beograd -- "Klas piknik u zoo vrtu" održava se svake subote i nedelje popodne do kraja septembra u beogradskom zoološkom vrtu od šest do pola deset.

Alen Šajd, producent serije "Belgrade Zoo" koja se emituje na našoj televiziji, poziva decu i odrasle da provedu lep vikend uz najmlađe stanovnike "Vrta dobre nade".

"Prošlog vikenda imali smo 5 hiljada posetilaca u zoo vrtu, a samo na pikniku je bilo hiljadu i po ljudi, bilo je odlično", izjavio je Šajd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Sećam se jedne žene koja je došla sa porodicom, posle programa je prišla i rekla: gospodine Alene, u Beogradu sam ceo život, odrasla sam u Jugoslaviji, došli smo ovde večeras ne znajući šta nas čeka, a ovo je najlepše veče koje smo imali ikad. I to je ono što pokušavamo da uradimo, zoo vrt je super mesto da se poseti, drugačije je, mirno je, lepo”, dodaje Šajd.

Momci, povedite vaše devojke na piknik, uradite nešto drugačije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.