Izvor: RTS, 26.Jul.2023, 16:16

Беленцан: Апел свима – поштујте сигнализацију на пружним прелазима

Помоћник начелника Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова Златко Беленцан апеловао је на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију у зонама пружних прелаза, јер тиме штите животе.
Златко Беленцан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је нагласио да је у протекла два дана на пружним прелазима у Србији погинуло троје људи, саопштио је МУП.
"Апелујемо на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију у зонама пружних прелаза јер тиме штите животе“, изјавио Беленцан.
Нагласио је да су возачи дужни да стану на знак стоп и подсетио да су Правилником о изменама и допунама Правилника о саобраћајној сигнализацији проширене обавезе возача када су у зони пружних прелаза.
 "Управа саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију, нарочито на возаче у зонама пружних прелаза. Обавезни су да стану на знак стоп и пропусте шинско возило“, нагласио је Беленцан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.