Izvor: RTS, 07.Jul.2023, 19:06

Опозициони посланици предали захтев РТС-у у којем траже непристрасно извештавање

Опозициони посланици, чланови скупштинског Одбора за културу и информисање, предали су захтев Радио-телевизији Србије да, како су објаснили, престане да прави селекцију вести и објективно и непристрасно извештава о проблемима у друштву.
Ђорђе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Микетић (ЗАЈЕДНО) је рекао да РТС мора да промовише критичко мишљење.

“Нама треба култура, треба нам образовање, треба да се лечимо, треба нам развој критичке мислије. Треба нам све оно где видимо да посустајемо. То ова кућа мора да буде, мора да промовише слободарске мисли. Мора да промовише критичко мишљење и ојачава сваког појединца, да се залаже за себе, да се залаже за свог колегу, солидарност и емпатију. То је нешто што ми очекујемо од наше медијске куће које заиста треба да буде кућа свих грађана“, рекао је Микетић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.