Izvor: RTS, 04.Jun.2023, 08:51

Министар Гашић честитао Дан полиције и Дан МУП-а

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић упутио је честитку поводом Дана Министарства и Дана полиције.
Гашић је у честитки на Инстаграму навео да су храброст, одлучност и жртва више од два века синоними за српску полицију.
"Професионализам, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << знање и јачина су њихова одличја која кроз историју носе. Снага и највећа вредност Министарства унутрашњих послова је човек. Наставићемо да будемо темељ сигурности и безбедности и гарант заштити сваког нашег грађанина! Свим припадницима Министарства унутрашњих послова желим срећан Дан Министарства и Дан полиције", поручио је Братислав Гашић.
Дан Министарства унутрашњих послова и Дан полиције биће обележени низом манифестација, које за циљ имају приближавање рада полиције грађанима и представљање резултата и услова рада полицијских службеника.
У оквиру овог догађаја, наводи се у саопштењу, биће представљен нови Kомандно-оперативни центар Министарства унутрашњих послова и додељена признања најуспешнијим припадницима Министарства, најављено је из МУП-а.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.