Cinemania
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Film Malavita na kraju Sinemanije

Projekcijom novog filma francuskog sineaste Lika Besona "Malavita" večeras se u velikoj dvorani "Sava centra" završava 21. revija Sinemanija

Izvor: Akter, 03.Nov.2013, 08:32

Detaljnije >>

Henks, Švarceneger i Stalone na Sinemaniji

Henks, Švarceneger i Stalone na Sinemaniji

Tom Henks kreće u borbu za goli život i još jedan lov na Oskara, dok Arnold Švarceneger i Silvester Stalone ukršatju pesnice u još jednoj uzbudljivoj akciji, i sve to 2. novembra u Sava centru, u okviru Sinemanije.. "Kapetan Filips" je prikaz stvarnog događaja iz 2009. godine, kada su somalski pirati oteli američki teretni brod Merks Alabama. Viđen kroz objektiv reditelja Pola Gringrasa, ovo je istovremeno uzbudljiv triler, ali i složeni portret različitih efekata globalizacije.

Izvor: B92, 02.Nov.2013, 12:32

Detaljnije >>

Sinemanija: Tom Henks u filmu "Kapetan Filips"

Na 21. reviji Sinemanija, koja je u toku u velikoj dvorani "Sava centra", večeras će premijerno biti prikazani filmovi "Kapetan Filips" i "Plan bekstva"

Izvor: Akter, 02.Nov.2013

Detaljnije >>

Film o Džulijanu Asanžu na "Sinemaniji"

Program 21. revije Sinemanija nastavlja se večeras u velikoj dvorani Centra "Sava" premijerama filmova "Tajne petog staleža" i "Zločin u ledu"

Izvor: Akter, 01.Nov.2013, 18:49

Detaljnije >>

Film o Džulijenu Asanžu večeras na Sinemaniji

Film o Džulijenu Asanžu večeras na "Sinemaniji"

Program 21. revije filmova "Sinemanija" nastavlja se večeras u velikoj dvorani Sava Centra premijerama filmova "Tajne petog staleža" i "Zločin u ledu".. Dramsko ostvarenje "Tajne petog staleža" donosi istinitu priču o aferi Vikiliks. Lik Džulijena Asanža predstavlja sve popularniji britanski glumac Benedikt Kamberbač. Film je režirao Bil Kondon. Triler "Zločin u ledu" bavi se detektivskom potragom za serijskim ubicom...

Izvor: Blic, 01.Nov.2013

Detaljnije >>

Dan za istinite priče na Sinemaniji

Dan za istinite priče na Sinemaniji

Treći dan filmske revije Sinemanija u Sava centru, obeležiće dva filma zasnovana na istinitim događajima – “Peti stalež” Bila Kondona i “Zločin u ledu” Skota Vokera.

Izvor: B92, 01.Nov.2013

Detaljnije >>

"Don Džon" i "Prljavo" na Sinemaniji

Drugi dan filmske revije Sinemanija, četvrtak 31. oktobar u Sava centru, obeležiće još jedan okršaj...

Izvor: Akter, 31.Okt.2013, 13:11

Detaljnije >>