Branislav Lečić
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

(FOTO) "SVESNA SAM KROZ ŠTA PROLAZI" Milica Pavlović javno pružila podršku Anđeli Jovanović: "Znamo kakve nepravde trpe javne ličnosti"

Nakon što je glumica Anđela Jovanović odbila da glumi sa Branislavom Lečićem brojne javne ličnosti su joj pružile podršku, a sada je to učinila i Milica Pavlović.

Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 13:32

Detaljnije >>

To je NEDOPUSTIVO - Sloboda Mićalović iznela svoj STAV, a Anđeli Jovanović uputila JASNU poruku

"To je NEDOPUSTIVO" - Sloboda Mićalović iznela svoj STAV, a Anđeli Jovanović uputila JASNU poruku

Glumica se oglasila povodom tužbe Branislava Lečića.. Juče, 6. marta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je suđenje glumici Anđeli Jovanović, koju je kolega Branislav Lečić tužio zbog povrede časti, nakon što je odbila da podeli kadar sa njim. Glumica je navela da su razlog takvog stava neprijatna iskustva iz prošlosti, ali i optužbe njenih koleginica na Lečićev račun. Među prisutnima ispred zgrade suda našli su se  Mirjana...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 16:06

Detaljnije >>

Želim da dobijem podršku, A NE TUŽBU Anđela Jovanović podelila poruku SNAŽNIH REČI nakon tužbe Branislava Lečića

"Želim da dobijem podršku, A NE TUŽBU" Anđela Jovanović podelila poruku SNAŽNIH REČI nakon tužbe Branislava Lečića

Strasti se i dalje na smiruju nakon suđenja.. Glumac Branislav Lečić, našao se na meti osuda javnosti kada ga je, njegova koleginica, glumica Danijela Štajnfeld, 2021. godine optužila za s*ksualno zlostavljanje. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kojem je nekoliko meseci pre optužnice, poznala javnost u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi. Ovoga puta, Branislav Lečić, našao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024

Detaljnije >>

"SVAKI GLUMAC IMA PRAVO DA ODBIJE ULOGU" Glumica Aleksandra Belošević podržala Anđelu Jovanović: "Možemo da radimo kako želimo"

Danas je održano prvo ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu po tužbi glumca Branislava Lečića, koju je podneo protiv svoje koleginice Anđele Jovanović.

Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 16:42

Detaljnije >>

NE MORAM da čujem svedočenje, dovoljno mi je da vidim NJEGOV POGLED Vedrana Rudan osula rafal po Branislavu Lečiću

"NE MORAM da čujem svedočenje, dovoljno mi je da vidim NJEGOV POGLED" Vedrana Rudan osula rafal po Branislavu Lečiću

Dala sud o aktuelnoj situaciji u svom stilu.. Hrvatska književnica i novinarka Vedrana Rudan prokomentarisala je situaciju koja je digla prašinu poslednjih nekoliko dana i glumca Branislava Lečića, koji je odlučio da tuži svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da deli kadar sa njim u popularnoj seriji "Radio Mileva". Vedrana je istakla da Lečića ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude.

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Detaljnije >>

MIRJANA KARANOVIĆ UPUTILA PORUKU BRANISLAVU LEČIĆU Pre početka suđenja mu se obratila brutalnim rečima

Danas je u u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano pripremnom ročištu nakon što je glumac Branislav Lečić tužio koleginicu Anđelu Jovanović.

Izvor: Blic, 06.Mar.2024

Detaljnije >>

Vedrana Rudan oplela po Lečiću: “Dovoljno mi je da vidim njegov pogled i sve mi je jasno”

Vedrana Rudan oplela po Lečiću: “Dovoljno mi je da vidim njegov pogled i sve mi je jasno”

Vedrana Rudan prokomentarisa je aktuelnu situaciju između Branislava Lečića i Anđele Jovanović. Gostujući u emisiji na TV Prva, Vedrana Rudan dala je svoje mišljenje o ovom slučaju. “Ja ne moram da čujem svedočenje ni jedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno”, rekla je ona. Ona je istakla i da ga ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude, prenosi B92. Printscreen/Prva TV Održano pripremno ročište Pripremno...

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2024

Detaljnije >>