Vreme je za Startup Standup

Blog: Eniac, 16.Nov.2011, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za Startup Standup

Pričao sam o tome da želim da budem deo svih onih dešavanja koji će promovisati startup kulturu i motivisati mlade ljude u ideji da pokrenu svoje globalne projekte i tako zajedno rekreiraju domaću ekonomiju. Jedno takvo dešavanje desiće se već u ovu subotu, pod palicom SEEICT ekipe - Startup Standup!

Startup Standup je jednodnevno dešavanje koje okuplja 5 regionalnih timova koji će predstaviti svoje ideje pred žirijem i publikom u Kulturnom centru Vuk Karadžić (poznat još i kao Teatar Kult). U pauzi između predstavljanja imaćemo priliku i da čujemo i Venture Capital stranu priče - na koji način funkcionišu fondovi, kako dobiti investiciju i na šta treba obratiti pažnju. O ovim temama pričaće Jure Mikuž iz RSG kapitala (Venture capital fond koji je uložio u ShoutEm) i Oliver Hole iz Speedinvesta koji svoj fokus polako prebacuje na ovaj region za šta je i odvojeno čak 10 miliona dolara, spremnih da odu najboljim timovima i idejama. Nema sumnje da će biti zanimljivo!
Specijalno za EG čitaoce Imamo i poseban popust! Prilikom kupovine unesite kod 'eniaccasti' i čeka vas debeli popust. Broj kupona za realizaciju je naravno ograničen, pa ne bi bilo loše za požurite. I vidimo se tamo!

Nastavak na Eniac...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Eniac. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Eniac. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.