Večeras Naked! u klubu Tube

Blog: Clubbing.rs, 05.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras "Naked!" u klubu Tube

Večeras, 5. marta, u klubu "Tube" nastupiće beogradski jazz sastav "NAKED".

Bend je nastao 2005. godine, posle više od 5 godina druženja i zajedničkog pravljenja muzike. Njihov muzički stil prepoznatljiv je po bogatom i raznovrsnom zvuku. U osnovi je jazz, sa primesama najraznovrsnijih muzičkih pravaca, pre svega funka.

Svoj prvi album "NOYZ" objavili su krajem 2007. godine za Multikultivator.

Nastupali su po beogradskim klubovima, ali i klubovima u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, kao i po brojnim festivalima. Samo neki od njih su: UMBRIA JAZZ, EXIT, REFRACT, RING RING, kao i poslednjeg BELEFa, gde su svirali sa Keziah Jonesom.

Bend cine: NENAD BRANKOVIC-gitara; BRANISLAV RADOJKOVIC-bass, IVAN MIHAJLOVIC-bass; GORAN MILOSEVIC-bubnjevi; DJORDJE MIJUSKOVIC-violina; MILOS PUNISIC-harmonika.
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.