U2x2

Blog: Clubbing.rs, 31.Mar.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U2x2

Irski rokeri U2 održaće dva koncerta u Zagrebu i to dan za danom!

Pošto su sve karte za prvi koncert 10. avgusta rasprodate za samo nekoliko sati, i pošto su mnogobrojni fanovi grupe tražili još, organizatori su, uz podršku Grada Zagreba, odlučili da organizuju novi koncert, koji će biti održan 9. avgusta, takođe na stadionu Dinama u Maksimiru.

Pretprodaja karata za drugi koncert na zvaničnom sajtu "Fun Club-a" počinje u sredu 1. aprila od 10 i trajaće naredni dan do 17 časova, dok redovna prodaja ulaznica počinje u petak 3. aprila od šest časova putem interneta i od devet na svim prodajnim mestima "Ticketproa".

U2 je vrlo tražen bend o čemu govore i podaci iz drugih evropskih gradova, gde su oboreni rekordi u brzini prodaje karata. Tako je, recimo, u Londonu za samo jedan minut prodato 6.700 ulaznica za koncert na stadionu Vembli, što je bila najbrža prodaja karata za jedan koncert u Velikoj Britaniji ikada.

U Dublinu na Krok Parku, 160.000 ulaznica za koncerte 24. i 25. jul rasprodate su za samo 40 minuta što je rezultiralo i trećim koncertom u tom gradu.

Slično je bilo i u Barseloni, Amsterdamu, Geteborgu...
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.