THE PRODIGY IMA 99 PROBLEMA (PLAYER)

Blog: PartyClips.net, 16.Nov.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

THE PRODIGY IMA 99 PROBLEMA (PLAYER)

Dobro je poznato da je Jay Z taj koji je imao 99 problema.  Kako god vam neverovatno zvučalo, grupa The Prodigy tj. Liam Howlett je shvatio da i on ima sličnih problema, tako da sada imamo priliku da preslušamo remix ove pesme u nekom drugom fazonu.

Liam Howlett je neko ko se godinama poigravao sa hip hop numerama. Ove godine već radio kao co-producent na drum'n'bass pesmi &Immunize' tako da je počeo da malo eksperimentiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << sa stilovima. Možda je čudno to što se ovoga puta baš odlučio za pesmu &99 problems', ali svaka promena prija. Pesma je dobila neku novu atmosferu zahvaljujući dubstep basu, što je čini bržom i zanimljivijom.
Za sada nije poznato da li će Jay Z ovaj remix zvanično objaviti, ali se nagađa da će se pojaviti kao najava za autobiografiju &Decoded' i njegov najnoviji album &The Hits Collection: Vol 1&#8242;. U nastavku teksta možete preslušati ovaj remix.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.