Sastav Elemental u Beogradu i Novi Sadu!

Blog: Clubbing.rs, 27.Avg.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastav Elemental u Beogradu i Novi Sadu!

Zagrebački sastav ELEMENTAL je prošle godine obeležio 15 godina uspešnog rada. Među stanicama na slavljeničkoj turneji koja je trajala duže od mesec dana, našli su se i Beograd i Novi Sad.
  
Kako sam bend predvođen Mirelom Priselac Remi tvrdi, domaća publika ih svaki put obasipa ogromnom količinom pozitivne energije, i uvek joj se rado vraćaju. Da su i dalje ,,neustrašivi" i da neumorno ,,ljuljaju brod" i posle toliko godina, beogradska publika će biti u prilici da se uveri 12. septembra kada će Elemental prvi put u karijeri nastupiti u Barutani, a Novosađani već sutradan, 13. septembra, na koncertu koji će bend održati u klubu Quarter.
   

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.