SAMO ONA MI TREBA (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 14.Apr.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ONA MI TREBA (VIDEO)

Svi smo nekada bili mali i imali svoje prve ljubavi. Pomalo nespretno smo izražavali te svoje emocije. I momci iz grupe Atmosphere su imali ta iskustva i sada su ih pretočili u novi video spot naziva &She's Enough'.
Novim albumom &The Family Sign' članovi grupe Atmosphere pokušali su da pokažu koliko je porodica bitan faktor u njihovim životima. Sve je to upakovano u jednostavne, lagane old school beatove preko kojih se pruža priča o onim malim stvarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << koje su nam potrebne da bi bili srećni. Numera &She's Enough' je drugi singl sa ovog albuma koji je izašao danas, a ovih dana grupa kreće i u promotivnu turneju.
U nastavku teksta možete pogledati kako se klinci iz njihove okoline snalaze u prvim ljubavnim situacijama. Možda će vas podsetiti na neku iz vašeg detinjstva.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.