RICHIE HAWTINA NAPUŠTA EKIPA!?

Blog: PartyClips.net, 05.Avg.2011, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RICHIE HAWTINA NAPUŠTA EKIPA!?

Magda, Marc Houle i Troy Pierce objavili su da napuštaju Richie Hawtinov label 'Minus' u cilju razvijanja sopstvenog labela 'Items & Things', koji već objavljuje limitirana ali kvalitetna izdanja još od oktobra 2006. godine.

Iako zvuči pomalo dramatično, nadajmo se da će ovaj trio još koji put raditi za čuveni label, ali ‘’Items & Things’’ će zasigurno ubuduće biti njihov glavni projekat.
U datom saopštenju njih troje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << navode sledeće: ‘’Teško nam je palo sto smo ostavili za sobom deo naše velike istorije, mislimo da smo došli do tačke u svojim karijerama kada je vreme da raširimo svoju kreativnost, fokusiramo svoju energiju i entuzijazam na naš sopstveni lejbl ‘’Items & Things”.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.