PROBAJTE ČUDNO VOĆE (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 05.Jan.2011, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBAJTE ČUDNO VOĆE (FREE DOWNLOAD)

Zimi je potrebno unositi više voća zbog imuniteta. Mi mislimo na vaše zdravlje, pa smo odlučili da vam ponudimo malo čudnije voće. Pošto je naš cilj širenje dobrog raspoloženja, predstavljamo vam najnoviji singl od Fashawna naziva &Strange Fruit' koji je uradio sa Commonom i John Legendom.

Nakon uspešno odrađenog albuma &Higher Learning' i triologije &Grizzly City', početkom ove godine imaćemo prilike da preslušamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << još jedan mixtape. Reč je o drugom nastavku mixtapea &Higher Learaning', na kome će se naći zanimljivi remixi nekih od poznatih pesama. Kao primer, navodi se freestyle koji je urađen preko matrice od Kanye Westa za numeru &Dark Fantasy'.
Singl koji vam danas predstavljamo je zapravo remix pesme &Strange Fruit'. Od gostiju tu su John Legend i Common tako da je normalno da pretpostavite da će vas ova pesma zaista opustiti. U nastavku teksta možete preslušati i besplatno preuzeti singl. Da li vam ovo voće prija!?
Fashawn - Strange Fruit (rmx) feat. Common & John Legend DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.