PERFECT STRANGER @ KLUB 69 (AUDIO)

Blog: PartyClips.net, 04.Apr.2012, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERFECT STRANGER @ KLUB 69 (AUDIO)

Od sredine 90-ih Yuli Fershtat je posvećen ljubavi prema trance muzici, koja  u njegovom izvođenju projektuje širok spektar ljudskih emocija. U njegovom bogatom muzičkom opusu (tri albuma i na desetine singlova i EP-a), nalaze se numere inspirisane blaženstvom sunčevih zraka.

Ironičnim ali ipak iskrenim prihvatanjem jednostavnih zadovoljstava koje život pruža, ili numere inspirisane tamnom stranom čovekove prirode. U svom stvaralaštvu postavlja svetske standarde projektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << 'BLT' i 'PERFECT STRANGER'.
Njegovi zahtevni standardi o tome šta čovek kvalifikuje kao 'umetnost' zvuka, doveli su ga do današnjeg trenda u muzici, od techno zvuka do progressivea. Ovaj njegov takozvani 'novi hibridni zvuk ' u izdanjima Iboga Records, Echoes Records, Flow Vinyl i Digital Structures, koji uključuje Progressive Trance upakovan u  lucidni Techno groove, zapravo omogućava da se održi taj oldschool Goa duh u novoj i uzbudljivoj prezentaciji, što njegove DJ setove i Live nastupe čini potpuno jedinstvenim.

Ljubitelji elektronske muzike u Srbiji će po prvi put biti u prilici da uživaju u LIVE nastupu PERFECT STRANGER-a: zvucima velikog broja izuzetnih novih trackova poput “Slope” i “A Mosquito Bit My Leg”, mnogim uspešnim remixima kao što je “The Darkness” (Rocky & Sphera), zvucima sa starijih izdanja kao što je “Hyperdrive” kao i u zvucima sa zajedničkih izdanja sa drugim zvezdama elektronske muzike - legendarni Perfect Ace (Perfect Stranger & Ace Ventura).

Perfect Stranger Live, Petak 06. April 2012. od 22:00h
Klub “Studio 69”, zgrada BIGZ-a, Bulevar Vojvode Mišića 17, Beograd
Float // TesseracT // DJ set
Vid Marjanović // I Am Techno, Sabotage, Italo Business // DJ set
Simon Roge // I Am Techno, Sabotage, Italo Business // DJ set
Dovla // Pion // DJ set
Buca // Digit Numb3r // DJ set
PERFECT STRANGER // Iboga Records, Izrael // LIVE set
Stole // XperimenT // DJ set
Prodaja karata od 22. Marta 2012.:
1. Po ceni od 650 dinara na prodajnim mestima kompanije “Eventim.rs”
2. Po ceni od 550 dinara na sledećim prodajnim mestima (ograničen broj – promotivna cena)

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.