NOVI ALBUM PROJEKTA ‘STAR ONE’ (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 12.Sep.2010, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ALBUM PROJEKTA ‘STAR ONE’ (VIDEO)

Holandski muzičar Arjen Lucassen kako saznajemo završava rad na novom albumu za projekat STAR ONE. Album je nazvan 'Victims of The Modern Age' i bice objavljen 26. oktobra za InsideOut Music.

Na albumu će se pojaviti gotovo ista ekipa muzičara kao na prvencu STAR ONE projekta 'Space Metal' iz 2002.godine. U poređenju sa prvim albumom, 'Victims of The Modern Age' je opisan kao teži, mračniji, više gitarski orjentisan i nešto manje 'spacey'.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << /> Arjen komentariše: 'Mislim da ovaj album zvuči najbolje od svih mojih albuma. Puno se razlikuje i od prvog albuma STAR ONE. Za zvuk gitara sam potrošio nedelje eksperimentišući sa različitim pojačalima i efektima - na kraju mislim da je vredelo! Bubnjevi zvuče fantastično, a pevači su nadmašili sami sebe, izvodeći pesme bolje nego ikada!'
Star One diskografija:
* Space Metal (2002)
* Live on Earth (2003, live album)
* Victims of the Modern Age (2010)
Na albumu 'Victims Of The Modern Age' gostuju sledeći pevači:
Russell Allen (SYMPHONY X)
Damian Wilson (HEADSPACE, THRESHOLD)
Floor Jansen (REVAMP, AFTER FOREVER)
Dan Swanö (NIGHTINGALE, SECOND SKY, EDGE OF SANITY)
Tony Martin (BLACK SABBATH)
Muzičari koji su odsvirali 'Victims Of The Modern Age':
Ed Warby (AYREON, HAIL OF BULLETS, GOREFEST) - bunjevi
Peter Vink - bass
Joost van den Broek (ex-AFTER FOREVER) - solo klavijature
Gary Wehrkamp (SHADOW GALLERY) - solo gitare
Arjen Lucassen - svi ostali instrumenti

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.