Blog: KudaZaVikend.com, 15.Dec.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruške u vinu

Priprema: Kruške pažljivo oljuštite od kore, tako da im ostane peteljka. U šerpi poređajte kruške uspravno, da se oslanjaju jedna o drugu. Dodajte vino, prutić cimeta, karanfilić, koricu od limuna i malo šećera (ili meda), pa kuvajte na laganoj vatri dok kruške u celosti ne omekane (oko 30 min.). Skuvane kruške ocedite i izvadite na tanjir i ostavite da se ohlade. U vinu, gde su se kuvale kruške, zakuvajte 3 razmućene kašike gu...

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.