Koncert Buena Vista

Blog: Clubbing.rs, 05.Mar.2009, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Buena Vista

Vreli ritmovi, kubanski ples, egzitične lepotice i muzika iz snova predstaviće se publici u Beogradskoj areni 03. aprila na koncertu grupe Pasion DE BUENA VISTA.
 
Grupu predvodi 61-ogodišnji Tomas Sančez koji je 80-ih godina prošlog veka ušao u legendu sa čuvenim Kompaj Segundom. Na putovanju na kome su održali 50 koncerata, stvorena je poznata numera 'Ćan, ćan'. Sa ovim hitom Kompaj Segundo je otputovao u SAD 1989. i potpisao ugovor sa jednom velikom izdavačkom kućom.
 
Tomas Sančez je jedina osoba kojoj je zbog dubokog prijateljstva sa Kompajem Segundom dozvoljeno da izvodi ovaj svetski hit bez naknade autorskih prava. Članica grupe je u čuvena Maida Kastaneda, koja je često nastupala sa legendom kubanske muzike, Ibrahimom Fererom.
 
Na sceni Beogradske arene publiku očekuje 8 neverovatnih plesača, tri izuzetna pevača, mnoštvo originalnih kostima, 10 članova benda "La Idea" i tri prateća vokala.



 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.