KONCERTNA PROMOCIJA ‘PRVIH SIMPTOMA’@ POVETARAC

Blog: PartyClips.net, 23.Feb.2011, 03:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONCERTNA PROMOCIJA ‘PRVIH SIMPTOMA’@ POVETARAC

Ovog vikenda pripremite svoje uši za pravi hip hop zvuk. Nakon promocije u okviru Classick hip hop session, došlo je vreme da album ’Prvi Simptomi’ od Trip-ra dobije i svoju koncertnu verziju. Za početak ove turneje određen je spav Povetarac u Beogradu, 26. februara.

Trip-R je jedan od najstarijih aktivnih MC-eva na sceni. Svoje umeće je pokazivao svojim nastupima na Exitu, mnogobrojnim gradovima širom Srbije, kao i  u okviru grupe CB4 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << sa kojima je snimio 2004. godine EP ’Ol’ Skul Shit’. Nakon 3 godine pripreme, 25. septembra prošle godine objavio je svoj prvi solo album naziva ’Prvi Simptomi’. Album je bio na free downloadu do 15. februara ove godine, a sada ga možete naručiti pouzećem ili ga koncertnog dana kupiti na ulazu splava Povetarac.

Za dobar provod pobrinuće se pored Trip-ra i Bvana,Bauk Squad,Lider i Supreme & Blokovski dok će atmosferu sa plejera zagrevati Bdat Džutim.
Koncert počinje u 21h i cena ulaznice je 200 dinara, dok na ulazu može da kupite album po specijalnoj ceni od 350 din.
Splav Povetarac, Beograd, 26. februar
Ulaz: 200 dinara

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.