KAŽI ŠTA MISLIŠ (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 19.Nov.2010, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAŽI ŠTA MISLIŠ (FREE DOWNLOAD)

Kada ljudi naviknu da ste član grupe, a vi krenete da radite solo, onda nastaju problemi. Od vas se očekuje da nastupate sa istim repertoarom kao i ranije, iako vi imate nešto novo da kažete. E pa Evidenceu je dosta i odlučio je da svoje frustracije izrazi kroz novi sing &Outta My Mind'.

Dobro je poznato da je Evidence član grupe Dilated Peoples. Međutim, on već godinama ima zapaženu solo karijeru i nekoliko albuma iza sebe, a ovom prilikom vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << predstavljamo novi singl &Outta My Mind' koji je uradio u saradnji sa Mursom, dok je za produkciju bio zadužen DJ Khalil.
Ali ono što nas iznenađuje u ovoj pesmi jeste da je instrumental isti kao i onaj koji ima Laws u pesmi &Hold You Down'. Pa dobro, važno je da je Evidence preneo poruku koji je želeo i dao svoj pečat ovom singlu. I dalje se najavljuje njegov solo album &Cats & Dogs' ali na naše razočarenje, ova pesma se neće naći na njemu. U nastavku teksta možete preslušati singl, te uvideti šta to tišti Evidencea.
Evidence - Outta My Mind feat. Murs DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.