Images from life @ Parobrod 10/06

Blog: Clubbing.rs, 09.Jun.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Images from life @ Parobrod 10/06

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na otvaranje izložbe “Slike iz života”, Marije Maše Milanković u ponedeljak 10. juna u 20h u UK Parobrod (Kapetan Mišina 6a).
   
 "Slike iz života su baš to Images from life. Jednostavan art koji prikazuje duhovit, istinit doživljaj svakodnevnice beogradske dizajnerke Marije Milanković. Koktel neponovljivih doživljaja iz gradkih taksija, iz liftova, iz kancelarije, iz sopstvene glave, sa koncerta, ispred televizora, iz frižidera… Ogledalo onoga što jesmo i onoga što bismo hteli da budemo. Ovo je jedan dnevnik u slikama… a ko još ne voli da lista tuđe dnevnike?
   

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.