IDEMO U PARK (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 22.Dec.2010, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDEMO U PARK (FREE DOWNLOAD)

Sunce u sred decembra ume da iznenadi. Lepo vreme prosto mami da se prošetate do obližnjeg parka. Ukoliko niste u mogućnosti, preslušate najnoviji singl Ghostface Killah naziva &In Tha Park' koji je uradio sa Black Thoughtom iz benda The Roots.

Osvrt na 2010. godinu baca u oko par zaključaka; donela je u svet hip hopa novine što se tiče instrumentala. Isprobavaju se novi stilovi, savremeni načini produkcije, a može se i naći i po koji 'živi' instrument.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << /> Ghostface Killah je odlučio da ovu godinu završi novim albumom naziva &Appolo Kids' koji se pojavio u prodaji 21. decembra. Za prvi singl sa ovog albuma ja odabrana pesma & In The Park' sa Black Thought. Pesma se izdvaja od ostalih baš po svom neobičnom instrumentalu koji obiluje gitarskim loopom i jakim beatom. U nastavku teksta imate priliku da preslušate (a naravno i besplatno preuzmete) ovaj singl. Možda vas ipak natera da se prošetate do parka.
Ghostface Killah feat. Black Thought - In Tha Park DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.