Blog: Peđina beležnica, 16.Nov.2010, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blogeri, koristite blog agregatore!

Izvor: http://pedja.supurovic.net/blogeri-koristite-blog-agregatore
Prošlo je oko dve godine od kad sam napisao članak Kako promovisati svoj blog. On je namenjen naročito novajlijama blogerima koji tek treba da stvore svoju publiku. Njima je najneophodinije da budu viđeni.
U članku sam napomenuo i potrebu promovisanja bloga putem blog agregatora. Ovaj put ću to pitanje potencirati jer sam primetio da ima previše blogera kojih na blog agregatorima nema.
Zato je važno biti na blog agregatoru? Zato što je to NAJBRŽI način da vaš članak dođe do velikog broja čitalaca. Po pravilu, to je često i JEDINI način da dođete do velikog broja čitalaca.-[...]
Related posts:NetworkedBlogs prikazuje vaš blog na Facebook-u Kako promovisati svoj blog Kako da imate blog na sopstvenoj adresi i to sve besplatno

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.