Izvor: Politika, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča u učionici

U Osnovnoj školi "Pavle Savić" u Mirijevu juče po podne, na trećem času matematike došlo je do verbalnog sukoba više učenika razreda osmo jedan, koji je prerastao u fizički obračun u kome je jednom od dečaka slomljena zubna proteza. On je prebačen u bolnicu u Tiršovoj ulici i oseća se dobro.

Posle tuče u učionici, nekoliko đaka iz odeljenja koje se potuklo, otišlo je u kancelariju direktora, gde su dugo razgovarali sa osobljem škole i policijom. Jelena Stefanović, pomoćnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << direktora, izašla je na kratko iz kancelarije i rekla da je tuči prethodila svađa.

– Samo mogu reći da je sve počelo uvredama, a da je zatim došlo do fizičkog sukoba. Mi ćemo do kasno u noć raspravljati sa decom i roditeljima, kako do sličnog slučaja ne bi opet došlo. Još utvrđujemo tačne okolnosti pod kojima sve desilo. Nastojaćemo da mladim ljudima predstavimo sve negativne posledice ovakvog ponašanja i učinimo da se slično ne ponovi", istakla je Jelelena Stefanović.

D. A.

[objavljeno: 19.10.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.