Grad se neće odreći Luke

Izvor: S media, 22.Okt.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad se neće odreći Luke

Uprava grada Beograda pokrenula je parnični postupak pred Vrhovnim sudom kako bi zadržala Luku Beograd, saopštio je danas gradonačelnik glavnog grada Dragan Djilas.

Djilas je rekao da zaposleni u gradskoj upravi smatraju da Luka Beograd pripada gradu i da će se koristiti svim raspoloživim pravnim sredstvima u borbi za vlasništvo nad njenim zemljištem, preneli su beogradski mediji.

Luka Beogad negira vezu sa neuspehom prodaje Tehnohemije

Viši >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sud u Beogradu je krajem avgusta treći put odbio zahtev grada da se zemljište oko Luke uknjiži kao vlasništvo Beograda, čime je Luka postala jedini nosilac prava korišćenja 117 hektara na obali Dunava.

Prijava protiv Bubala i Beka

Gradonačelnik Djilas je na konferenciji za novinare rekao da će briga o deci i bebama naredne godine predstavljati prioritetni zadatak Gradske uprave.

On je takodje izrazio nadu da se nasilje koje je pratilo Paradu ponosa neće ponoviti i pozvao gradjane da ostanu u svojim kućama u vreme odigravanja utakmice a da oni koji žive u blizi stadiona preparkiraju svoja vozila.

Djilas je dodao da ga održavanje derbija pod trenutnim okolnostima ne čini srećnim i poručio da je besmisleno da se nešto što bi trebalo da bude praznik sporta organizuje uz pomoć više hiljada policajaca.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas poručio da se grad neće odreći Luke

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2010

BEOGRAD, 22. oktobra 2010. (Beta) - Uprava grada Beograda pokrenula je parnični postupak pred Vrhovnim sudom kako bi zadržala Luku Beograd, saopštio je u petak gradonačelnik glavnog grada Dragan Đilas. Đilas je rekao da zaposleni u gradskoj upravi smatraju da Luka Beograd pripada gradu i da će...

Nastavak na NaDlanu.com...

Od sledeće godine poklon paketi za sve bebe u Beogradu

Izvor: Blic, 22.Okt.2010

U okviru akcije "Beogradski bebi kutak", od početka sledeće godine, svaka beba rođena na teritoriji Beograda dobiće poklon paket sa opremom za majku i bebu u vrednosti od 12.000 dinara, najavljeno je na konferenciji za novinare u Starom dvoru...Grad će od početka naredne godine obezbediti svim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.