Завршен девети BBICC у Београду, Беговић уручила награду најбољем тиму

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 12:40

Завршен девети BBICC у Београду, Беговић уручила награду најбољем тиму

Министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена Беговић уручила је на светском такмичењу Belgrade Business International Case Competition 2024 (BBICC 2024) награду победничком тиму чији чланови долазе из Копенхагена, саопштено је из ресорног министарства. FOTO TANJUG/ NITRA/ Zoran Petroviæ/ bg “Девети пут у Београду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у организацији Факултета за организационе науке одржано је међународно такмичење студије случаја, окупљено двадесет најбољих универзитета из света који су се такмичили на врло изазовне задатке. Један од задатака јесте био и рад Фонда за науку и њихово виђење тога како би модеран фонд који финансира науку у једној земљи могао да се унапреди и мислим да им је вероватно од сва три задатка које су имали ово био највећи изазов, с обзиром да морате добро да познајете и како једна држава и државни апарат функционишу“, рекла је министарка Беговић.
У жирију је током доношења одлуке о победнику одлучивао и државни секретар Министарства науке, технолошког развоја и иновација Мирослав Трајановић.
„Тим Министарства науке, технолошког развоја и иновација ће погледати сва решења која се односе на рад Фонда за науку и верујем да ћемо одатле извући корисне препоруке и да ћемо неке од њих вероватно и успети да имплементирамо. Тимове су чинили млади, паметни људи који су мотивисани да унапреде друштво у ком живе и било је велико задовољство посматрати их како приступају проблемима у жељи да нађу најбоље решење“, рекао је Трајановић.
Као једно од водећих светских такмичења за студије случаја, BBICC је јединствена прилика за међународне пословне школе не само да учествују у изазовном такмичењу, већ и да искусе Србију и њену културу, наводи се у саопштењу Министарства.
Двадесет универзитета из целог света решавало је три стварна пословна проблема уз помоћ иновативних идеја, те су тако сви учесници кроз практичан рад стекли релевантна знања за своју професионалну будућност.
Cena bitkoina na novom istorijskom maksimumu, prešla granicu od 70.000 dolara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршен девети BBICC у Београду, Беговић уручила награду најбољем тиму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.