Промет на Београдској берзи 7,38 милиона, најтгованије акције Мешер Техногаса

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 16:23

Промет на Београдској берзи 7,38 милиона, најтгованије акције Мешер Техногаса

Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 7,38 милиона динара, а највише се трговало акцијама Мешер Техногаса из Београда, наводи се у берзанском извештају. Фото: Unsplash/Marga Santoso Када је реч о берзанским индексима, Belex15 је ојачао за 1,02 одсто, док је Belexline ослабио за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 0,04 процента.
На данашњој добитничкој листи предњачи Дунав осигурање из Београда, чије су акције порасле за 3,42 одсто а следи Мешер Техногас са растом акција од 1,60 одсто.
Акције ове компаније су на крају данашњег трговања вределе по 15.901 динар.
Пад вредности акција за 14,92 одсто довео је београдску Ласту на челну позицију губитничке листе.
На листи губитника се нашао и Импол Севал из Севојна, чије су акције ослабиле за 4,50 одсто.
Најтргованије су данас биле акције београдског Мешер Техногаса, чијом трговином је остварен промет од 2,09 милиона динара.
IFO: Nemačka privreda će se u 2023. smanjiti za 0,4 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 7,38 милиона, најтгованије акције Мешер Техногаса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.